Bon día!

      Està vist que, de quan en quant, alguns individus sembla que estan esperant la reprimenda ideològica, o alguna mena d’ escrit que corregeixa el seu punt de vista tant distorsionat i partidiste del que fan ostentació. No vos amoïneu si vos contesten: això es un exercici sà de democràcia, tot el contrari de la dictadura plena d’amenaces que solen utilitzar contra els que consideres els teus rivals.


Valencianisme blaver

    Hi ha persones que estan a anys llums del que representa la democràcia parlamentaria. Sols s’atreveixen a “lluitar” contra els demòcrates demanant l’auxili de qualsevol partit feixista, per si de cas ens acollonen, però, com podreu comprovar, a mi i als demòcrates ens fan falta mil individus feixistes –com a mínim- per acovardir-nos. Perquè estem convençuts que la veritat només te un camí: la democràcia. Els feixistes i els vostres seguidors tan sols defensen la dictadura i a la teocràcia.


Fascisme. Foto: La Razón

     Sembla que el seguiment de l’anomenat “procés” l’interpreta la televisió catalana com la basca i la europea, així com els que seguim la retransmissió en directe del canal 24h Noticies la TVE. En el procés sembla que la defensa dels acusats no pot presentar proves, com els vídeos, perquè ho prohibeix el president del tribunal, els testimonis de la defensa reben constant amenaces del tribunal i fiscal de que seran acusats de fals testimoni... Els guàrdia civils contesten tots de la mateixa forma al fiscal –com si estigueren alliçonats per algú- definint un panorama de caos que mai van reflectir les imatges de les televisions. Els mitjans de comunicació de mi món van retransmetre la forta repressió que va sofrir el poble català que volia exercir el seu dret a la Democràcia: colps, porrades, patades, pilotades... etc. Membres de les Forces de Seguretat exercint una violència exagerada i una bruta repressió sobre aquells que volien exercir els seus drets humans i polítics.


Periodisme o manipulació?

     Així doncs, evidentment és una falsedat total afirmar que els mitjos catalans i les seues ràdios falsifiquen la realitat, tenint en compte que la Antena 3, la Sexta, la SER i, part de T5 son de capital català. Per tant, una part estan a favor dels “unitaristes”, defensors del pensament únic, espanyolista y de dreta que predomina en els ambients centralistes i mesetaris. El que dirà Europa sobre aquests “judici” ja tindrem temps de comprovar-ho.


Una intelectual espanyolista

     Respecte a que siguen els “espanyols” els causants del mal fet a Catalunya, res més lluny de la veritat: sous els feixistes espanyols els culpables i ja va sent hora que els demòcrates vos envien a l’oposició i no estigueu al govern durant mil anys.

      Els catalans desitgen la independència d’aquest Estat repressor –que anomeneu espanyol i jo dic franquista- per que hi manquen dintre d’ell de llibertat! A “Espanya” les institucions principals estan en mans de franquistes.


      Hi ha valencians i catalans que parlen de ser "espanyols" com si tots els dies, al aixecar-se pel matí, li digués “Buenos dies” al seu veí, o “Bo dia” o “Egun on”... Jo, afortunadament, hem sento que estic al meu país quan de bon matí li desitge al meu veí “bon dia” i ell hem contesta “bon dia”. Jo menge arròs al forn, arròs amb fesols i penca, paella... jo soc valencià i, per cert, no sé si algun dia hem sentiré “espanyol”, al menys mentre els feixistes vullguen imposar-me les seus idees.


Comentarios

Entradas populares